Hoteli, restavracije

Hoteli, restavracije

Naša ponudba za gostinstvo je sestavljena iz različnih vrst kruha in peciva. Hoteli najpogosteje uporabljajo manjše izdelke, kot so mini štručke, mini kajzerice in mini mešano pecivo za zajtrke. Restavracije in gostilne pa uporabljajo predvsem Francoske bagete, ciabatte, rustike, kocke xl, ...katere režejo na manjše kose in servirajo gostom. Kruh in pecivo se lahko peče večkrat dnevno, tako, da je vedno sveže.

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas na telefonsko številko 041 745 272 ali preko spodnjega spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.